Avui Cerdanya

Nosaltres

Qui és Ivan Sanz?

Vaig néixer el febrer de 1971. La meva relació amb la Cerdanya va començar l’any 2013, primer amb una se- gona residència a la Molina. A partir del 2017 em vaig instal·lar a Puigcerdà, però ja de forma permanent.

La meva relació amb la comarca va començar a principis de 2013, quan vaig començar a impulsar un mitjà de comunicació del sector de la neu, d’àmbit territorial i especialitzat: el diaridelaneu.cat. Actualment, també soc el responsable dels continguts de neu al diari L’Esportiu i col·laboro en altres mitjans i empreses del món de la neu.

Qui és Elena Pardo?

Soc una apassionada de la natura i l’esport, sobretot si es practica a l’aire lliure. Quan tenia cinc anys, els meus pares em van portar a l’estació d’Ordino Arcalís perquè part de la família paterna viu a Andorra i va ser el pri- mer cop que vaig provar l’esquí. A partir d’aquell moment, com als meus germans i a mi ens va agradar tant l’experiència, vam continuar lliscant per les pistes, però ja de l’estació de Masella.

Quan arriba la primavera, m’agrada fer curses de natació a aigües obertes, sigui al mar, rius o llacs i baixar al litoral per competir a vòlei platja. Però també gaudeixo molt de passejar amb els meus dos gossos per la mun- tanya, fer senderisme i trail running.

Els meus àmbits d’interès del periodisme són el mediambiental, sanitari, social, jurídic i esportiu. Per aquest motiu, vaig acabar el grau de periodisme i continuo estudiant dret i auxiliar de veterinària de fauna silvestre. I tot i que he nascut i crescut a Barcelona, quan vaig començar a estalviar, tenia molt clar que volia viure lluny de la gran ciutat. Per això, he passat per Canet de Mar, Lanzarote i recentment he aterrat a la Cerdanya.

He començat a col·laborar amb el Diaridelaneu.cat i l’AvuiCerdanya.com

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal