Avui Cerdanya

Qui som

AvuiCerdanya.com és un mitjà de comunicació digital dedicat a l’actualitat de la Cerdanya, amb una doble finalitat: observar i explicar què hi està passant. Oferim continguts editorials en format text, fotografia i vídeo, i ho publiquem en forma de reportatges, entrevistes, fotografies, articles d’opinió, editorials i enquestes. El nostre objectiu final: mostrar la Cerdanya tal com és en la seva història, meteorologia, patrimoni, la seva gent, la seva activitat econòmica...

A més, ho volem fer amb un esperit complementari a la realitat comunicativa ja existent, i per tant també vo- lem posicionar-nos com un repositori dels titulars que reflecteixen l’actualitat que comuniquen altres mitjans. Com si fóssim una xarxa social més: mostrant i compartint.

AvuiCerdanya és un mitjà d’informació nascut com a projecte germà de dos mitjans digitals amb llarga tra- jectòria en el món digital: Infojonquera.cat, diari digital del municipi de la Jonquera, que va néixer l’any 2008, i el diaridelaneu.cat, un mitjà de comunicació sectorial d’actualització diària nascut l’any 2013.

Formem part de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal