Accident duna carrossa a Puigcerdà | Avui Cerdanya

Accident d'una carrossa a Puigcerdà

  • Compartir:

Tres dones ferides, una molt greu, per l'accident d'una carrossa a Puigcerdà. L'Ajuntament suspèn els actes de la Festa de l'Estany i només hi haurà el piromusical.

noticias/186/galery/galeria-005-p

Tres persones han resultat ferides aquest diumenge al matí en l'accident d'una carrossa a Puigcerdà. Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), es tracta de dues dones que han estat traslladades a l'Hospital de Cerdanya en estat lleu i d'una tercera que ho ha fet molt greu. La carrossa formava part de la cercavila que es feia a la zona del Parc Schierbeck, on hi ha l'emblemàtic estany del municipi, i s'ha desenganxat del vehicle que la transportava en un revolt. El SEM ha activat quatre unitats terrestres i, a banda dels hospitalitzats, ha atès 16 persones. L'Ajuntament ha informat que ha suspès la resta d'activitats de la Festa de l'Estany d'aquest diumenge excepte el piromusical, previst per a les 23.00 hores.

 

Notícia d'ACN. Imatges d'AvuiCerdanya.com.

Si t'ha agradat llegir Accident d'una carrossa a Puigcerdà potser també t'interessa la lectura de Dos detinguts a Puigcerdà per un robatori en domicili.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal