avuicerdanya-un-nou-mitja-de-comunicacio | Avui Cerdanya

AvuiCerdanya, un nou mitjà de comunicació

  • Compartir:

AvuiCerdanya és un nou mitjà de comunicació digital per a la Cerdanya. Com apunta el seu nom, el nostre objectiu és reflectir l’actualitat del dia a la comarca, ja sigui amb notícia pròpia com a la vegada actuant de repositori de l'actualitat generada per altres fonts. Som un mitjà diferent, innovador, complementari i difusor.

Així doncs, AvuiCerdanya no és només un nou mitjà, sinó que pretén esdevenir una plataforma informativa de referència a la comarca. Posar en marxa un nou projecte en un context poc adient per a noves aventures editorials, pot semblar una tasca atrevida. I ho és. I ho serà.

Ara bé, l'experiència d'altres iniciatives precedents ens fa sentir segurs. Assumint el fet de comunicar i d'informar objectivament, i a la vegada fer-ho des d'una constància, la formalitat i la diferenciació, són les bases que faran possible que AvuiCerdanya aconsegueixi seduir un bon nombre de cerdans, de primera, de segona residència, o de pas, a confiar-nos la seva lectura i aprovació diària. Amb la vostra complicitat i la vostra crítica en positiu, aconseguirem ser un diari de la Cerdanya per al segle XXI.

AvuiCerdanya tindrà actualització diària i per seguir-ne tota l’actualitat del nou mitjà, us convidem a seguir alguna de les seves xarxes socials (Facebook, Twitter, InstagramYoutube).

Comença una història i vosaltres, lectors, ja en formeu part. Us esperem cada dia a l'AvuiCerdanya.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal