Dàmaris Gelabert celebrarà 25 anys de carrera actuant al Summer Fest Cerdanya | Avui Cerdanya

Dàmaris Gelabert celebrarà 25 anys de carrera actuant al Summer Fest Cerdanya

  • Compartir:

'La gira dels 25' també portarà l'artista i la The Grow Up Singing Band al festival Ressons, el Teatre Fortuny de Reus i el Magnific Fest de Lleida, entre altres indrets

 

Dàmaris Gelabert deixarà temporalment els escenaris després de celebrar els seus 25 anys de carrera amb una nova gira. L'artista referent del públic infantil català oferirà una "darrera gira" i després farà una aturada, tot i que es mantindrà en actiu amb la composició i la producció musical i aprofitarà per promocionar el projecte Créixer cantant a l'Espaitotsona de Cardedeu. 'La gira dels 25' portarà Gelabert i la The Grow Up Singing Band fins a festivals com el Summer Fest Cerdanya, Ressons, el Teatre Fortuny de Reus i el Magnific Fest de Lleida, entre altres indrets. La direcció musical de la nova producció familiar de la cantant anirà a càrrec del pianista-compositor Àlex Martínez.

Altres dates confirmades de la darrera gira de Dàmaris Gelabert són el Casal Riudomec, el Tribufest (Felanitx, Mallorca) i el Festival Internacional de Cambrils.

Dàmaris ha explicat en un comunicat que en aquesta gira de punt i a part farà un repàs per la seva llarga trajectòria i espera retrobar-se amb els fans que han crescut amb les seves cançons i amb els que recentment han començat a escoltar-les i cantar-les. El concert durarà 70 minuts i "està pensat per a tota la família per gaudir escoltant, cantant i ballant les cançons que han fet coneguda a l’artista i també les seves últimes novetats", assenyala a la seva pàgina web la cantant.

Grow Up Singing Band és un grup de joves músics professionals decidits a produir música actual de qualitat per al públic familiar en anglès i en castellà. De fet, aquest és un nou projecte del segell discogràfic de l'artista, Tot Sona Records. Els components són els dos fills de la cantant i l’Àlex, Leia (Laia Martínez) i Adri (Adrià Martínez), juntament amb la Gloria (Glòria Maurel) i el Julen (Julen Gerrikabeitia). En aquesta gira, la banda interpretarà algunes de les seves cançons en anglès.

 

Informació de l'article extreta de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) i de la pàgina web de Dàmaris Gilabert

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal