Detingut un veí de Llívia qualificat com un dels venedors de droga més actiu | Avui Cerdanya

Detingut un veí de Llívia qualificat com un dels venedors de droga més actiu

  • Compartir:

Detingut un avi de 77 anys a Llívia que els Mossos assenyalen com un dels venedors de droga més actius a la zona. La policia el va detenir dilluns després de comissar-li cocaïna i gairebé 4.000 euros en metàl·lic al seu domicili.

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns a Llívia un avi, de 77 anys, que assenyalen com un dels venedors de droga més actius a la zona. La detenció és resultat d'una investigació oberta el passat mes de març després de tenir indicis de la presència d'un home que traficava amb droga entorn dels carrers Raval i Estavar de Llívia. Amb aquesta informació, la policia va efectuar diferents dispositius policials a la zona que van permetre interceptar tres compradors que li havien adquirit fins a cinc dosis de cocaïna per l'autoconsum en diferents dies. A més, els agents van esbrinar que el traficant també venia droga al detall a consumidors de la comarca per la zona del parc de Sant Guillem. 

D'aquesta manera, els Mossos van procedir a la seva detenció aquest dilluns a Llívia com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública. A més, la policia va fer una entrada i perquisició al domicili del detingut on es va comissar, una peça de cocaïna en forma de roca de 21,6 grams, una bàscula de precisió, 3.950 euros i diferents estris per manipular la droga i embolcallar-la en petites dosis per a la venda al detall.

El detingut passarà avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.

 

Informació d'ACN.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal