Dos-cents euros de pressupost: això explica els mals resultats del PP a Puigcerdà | Avui Cerdanya

Dos-cents euros de pressupost: això explica els mals resultats del PP a Puigcerdà

  • Compartir:

La mala maror entre el PP de Figueres i el gerent del partit a Girona posen al descobert possibles irregularitats en la gestió econòmica. El mal resultat del PP a Puigcerdà, amb un pressupost de 200 euros per a la campanya municipal, entre les conseqüències indirectes de la gestió que denuncia la presidenta del PP de Figueres, Ángela Domènech.

La presidenta del PP de Figueres, Ángela Domènech, ha interposat una denúncia davant de la fiscalia contra el president del partit a Girona, Jaume Veray, el secretari general, Daniel Ruiz, i el gerent, Josep Toribio, per “un presumpte delicte d’administració deslleial”. Domènech els acusa de negar-li l’accés als comptes del partit i a les de la campanya del maig “després de més de quatre mesos d’haver-ho sol·licitat via burofax, telèfon i e-mail”. “Això ens porta a deduir la més que probable existència d’irregularitats”, assegura la presidenta de la formació. Domènech també denuncia que l’han destituït per whatsapp com a vicesecretaria provincial de comunicació del PP després de demanar “transparència” a Veray.

En un comunicat, la presidenta del partit i regidora a l’Ajuntament de Figueres es queixa per la campanya electoral a la ciutat va rebre, “després de molta insistència i ja començada la campanya, material i serveis de bustiada per un total de 1.000 euros”. Una xifra que, segons Domènech, “impossibilitava” la “mínima activitat promocional”.

“En altres municipis i a tall d’exemple: Blanes, amb un pressupost de 400 euros, es va quedar a vuit vots del segon regidor i, Puigcerdà, amb un pressupost de 200 euros, on teníem representació, la vam perdre per tres vots. El mateix va passar en la majoria de municipis, en total, 22 candidatures”, afirma Domènech.

Amb tot, diu que “resulta preocupant” que el PP de Girona “encadeni gestores a la província des de fa més d’una dècada i lluny de que es produeixi un congrés a curt termini”.

El president del PPC a Girona, Jaume Veray, ha declinat entrar a valorar la denúncia. 

Informació d'ACN. Imatge d'Avuicerdanya.com

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal