El Cerdanya Happy Walking entre l1 i el 4 de juny | Avui Cerdanya

El Cerdanya Happy Walking entre l'1 i el 4 de juny

  • Compartir:

Els Festivals de Senderisme dels Pirineus arriben enguany a la vuitena edició, consolidant-se a les 11 comarques que integren la marca turística Pirineus (les comarques considerades de muntanya més l’Alt Empordà). Seran 12 esdeveniments programats de maig a octubre, habitualment els caps de setmana. Enguany, quatre dels festivals impulsen un pla pilot per fomentar que el darrer tram del desplaçament fins als punts d’inici d’algunes de les rutes es faci en transport públic.

La presentació dels festivals de senderisme ha tingut lloc avui al Centre Excursionista de Catalunya (CEC), amb la participació de la directora general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Roser Bombardó; la directora de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), Eva Fiter; el director executiu de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Patrick Torrent; el director tècnic del CEC, Marcel Blanes, i el coordinador dels festivals, Cesc Capdevila. També hi ha assistit el Delegat de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Castells.

El Cerdanya Happy Walking entre l'1 i el 4 de juny

Per ordre cronològic, els esdeveniments programats són el Festival Camina el Berguedà (19-21 de maig), el Garrotxa Volcanic Walking (26-28 de maig), el Cerdanya Happy Walking (1-4 de juny), el Festival Camina Pirineus-Alt Urgell (16-18 de juny), el Val d’Aran Walking & Summit Festival (19-25 de juny), el Festival de Senderisme Vall Fosca-Pirineus (7-9 de juliol), el Festival de Senderisme del Solsonès (16-17 de setembre), l’Alt Empordà Sea Walking (22-24 de setembre), Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà (23-24 de setembre), el Ripollès Discovery Walking (29 de setembre-1 d’octubre), el Vall de Boí Trek Festival (7-9 d’octubre) i el Senderi-Festival de Senderisme de Sort, la Vall d’Àssua i el Batlliu (20-22 d’octubre).

L’Agència Catalana de Turisme treballa per posicionar els atractius turístics que té Catalunya i, per això, mitjançant diferents projectes, com ara el Programa Pirineus i la marca Senderisme a Catalunya, es pretén donar a conèixer tots els recursos que fan que el potencial turístic català sigui un actiu molt positiu per a l’economia del país.

Informació de Redacció AvuiCerdanya.

Us pot interessar

Si t'ha interessat llegir El Cerdanya Happy Walking entre l'1 i el 4 de juny potser també t'interessi la lectura de L'esquí nòrdic acomiada una temporada difícil.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal