El grup Parlem adquireix la cooperativa Pinergia, amb seu a la Cerdanya | Avui Cerdanya

El grup Parlem adquireix la cooperativa Pinergia, amb seu a la Cerdanya

  • Compartir:

El grup Parlem adquireix la cooperativa Pinergia i completa la seva presència als Pirineus. La companyia prossegueix amb la seva aposta per fer-se amb operadores locals.

El grup Parlem absorbeix la unitat de telecomunicacions de la cooperativa Pinergia i d'aquesta manera culmina la seva presència als Pirineus. Segons ha informat aquest dijous en un comunicat, es tracta d'un moviment per sumar operadores locals de tot el territori "per millorar encara més la seva penetració i proximitat arreu de Catalunya". La compra oferirà els serveis de telefonia mòbil i fibra òptica aquesta àrea amb xarxa pròpia i radioenllaç. La nova adquisició operarà sota la marxa Xartic, que ja treballa a la Garrotxa, l'Alt Empordà, el Ripollès i la Cerdanya. La divisió de telecomunicacions de la companyia compta amb quatre marques, a més de Xartic, amb Parlem Telecom, Parlem Wicat (Pallars) i Aproop (País Valencià).

Pinergia mantindrà les altres unitats de negoci que té, serveis energètics i ambientals. Parlem recorda que la transacció s'ha produït després que hagi culminat una ampliació de capital de més de quatre milions d'euros. 

El consell d'administració de l'empresa de telecomunicacions va aprovar, a finals de març, aquesta mesura amb la voluntat de "liderar" fusions i adquisicions. Una iniciativa que venia motivada un cop s'havien "consolidat" les fusions d'Orange i MásMóvil i s'havia acabat la compra de Zegona de Vodafone.

Informació d'ACN. Fotografies de Diaridelaneu / AvuiCerdanya i ACN

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal