Ja és estiu a La Molina | Avui Cerdanya

Ja és estiu a La Molina

  • Compartir:

La Molina ha iniciat aquest cap de setmana la temporada d'estiu, i ho ha fet amb una àmplia proposta d'experiències i aventura per a tots els públics. Activitats com el BTT al Bike Park o la pujada en Telecabina a la Tosa d’Alp. Entre les novetats, un nou punt de càrrega per a vehicles elèctrics a la zona d’Alabau.


la-molina-estiu-costa-rasa-foto-oml
Primer cap de setmana de la temporada d'estiu a La Molina (Foto: OML).


La Molina ha iniciat la temporada d’estiu aquest cap de setmana amb una àmplia proposta per practicar esport i gaudir d’activitats de muntanya. Obrirà ja diàriament a partir del 24 de juny fins al primer cap de setmana de setembre dels dies 2 i 3. Després d’aquesta data, obrirà els dies 9, 10 i 11 de setembre i caps de setmana fins a l’1 d’octubre.

Activitats a la natura


Una de les activitats principals de l’oferta turística a l’aire lliure de La Molina és el passeig panoràmic amb el Telecabina Cadí-Moixeró, que ofereix un passeig singular fins al refugi Niu de l’Àliga, situat a 2.537 metres. Un cop allà, les persones visitants poden gaudir de les vistes panoràmiques i realitzar els circuits de senderisme i interpretació: el circuit de la natura i el circuit de les mines, senyalitzats pel Parc Natural del Cadí-Moixeró. Recordar que el passat estiu es va inaugurar un mirador panoràmic al cim sud de la Tosa d’Alp des d’on observar les tres comarques de influencia.

mirador-niu_aliga-la_molina
Selfie des del Mirador Sud del Niu de l'Àliga (Foto: IST)

Bike Park amb circuits de cross country, enduro i descens


Els riders que vulguin practicar BTT tant de descens, enduro, cross country i ebikes, ho podran fer al Bike Park de La Molina, el més gran de Catalunya. Compta amb 12 circuits de descens de tots els nivells, un circuit de cross country i el wood park. Un total de 25 km de recorregut que uneixen la zona de la Tosa amb l’aparcament del Telecabina i que passen per paratges com el Coll de Pal, el Llac de la Molina o els boscos de pi negre característics de la zona.

Fins al 30 de juny, el forfet de temporada de Bike Park es pot adquirir a un preu en promoció de 156,50 € per a adults i 129 € per a infants a la botiga online de l’estació.


Activitats en família


L’estació disposa d'una àmplia varietat d'activitats d'estiu per a tots els gustos i edats, on gaudir d'un dia en plena natura. Una passejada panoràmica en el Telecadira Cap de Comella, la piscina climatitzada, el parc d'aventura als Arbres, el tubbing, el circuit d'interpretació de fauna, disc golf, els llits elàstics i el jumping, quads, són algunes de les activitats que trobaran els usuaris a l'estació. A més, es pot gaudir dels serveis de restauració de l'Alabau, El Bosc i el Refugi Niu de l'Àliga. Una visita divertida i entretinguda per a tothom.

imagenes/noticias/96/galery/galeria-001
Turistes a la terrassa-solàrium del Niu de l'Àliga (Foto: DDLN).

La Molina és també una de les instal·lacions més avançades pel que fa a recursos per a visitants i esportistes amb discapacitat. El Centre d'Esports Adaptat (CEA) ofereix activitats adaptades i accessibles com ara el descens en BTT, les rutes per a bicicletes o el Parc d'Aventura als Arbres.

Pioners en transformació digital, FGC Turisme ofereix avantatges a través del Club PiriNeu365, una eina que afavoreix la desestacionalització amb un programa de fidelització amb avantatges exclusius per a tots els usuaris dels equipaments turísticos del grup, com l’accés a descomptes i sortejos o la participació en esdeveniments únics.

primer-de-la-temporada-2023-al-bikepark-de-la-molina/imatges_miquel_soto20230617-bike_park-la_molina-m_soto-09
A l’estiu les estacions d’esquí s’adapten a les bicicletes (Foto: IST).

També us pot interessar

Si us ha agradat llegir Ja és estiu a La Molina també us pot interessar llegir Deu plans esportius per fer a l’estiu al Pirineu.

Article d'agència publicat per Ivan Sanz.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal