Jordi Turull: Hi haurà més pagesos fent papers que treballant el camp | Avui Cerdanya

Jordi Turull: "Han de ser els pirinencs els que han de dir com volen el Pirineu"

  • Compartir:

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha defensat des del Pirineu el paper dels ramaders i ha dit que a determinats sectors sembla que "els facin nosa". El secretari general de Junts ha reflexionat que "sembla que es faci més cas a l'os que als ramaders" i ha continuat dient que "aviat hi haurà més funcionaris al departament d'Agricultura que pagesos treballant la terra".

Turull també ha denunciat que "hi haurà més pagesos fent papers que treballant el camp". El líder de Junts ha sentenciat que "això passa perquè no s'escolta la gent". Turull, acompanyat dels candidats de Junts a Sort, Tremp i Pont de Suert, ha defensat el Pirineu.

Turull ha sentenciat que "el Pirineu no està per perdre oportunitats i sí per guanyar-ne". El secretari general de Junts ha defensat que al capdavant dels ajuntaments hi ha d'haver gent que "no es resignin, que persisteixin, que no renunciïn" davant cap infraestructura o projecte perquè "el Pirineu s'ho mereix igual que qualsevol altra àrea del país".

Turull s'ha dirigit als candidats del Pirineu de Junts i els ha dit que "han de ser els pirinencs els que han de dir com volen el Pirineu" i no deixar que vinguin de fora a marcar les seves polítiques.

 

Informació de l'article extreta de l'Agència Catalana de Notícies (ACN)

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal