La motxilla perfecta per a una escapada a la Cerdanya. O per sortir-ne... | Avui Cerdanya

La motxilla perfecta per a una escapada a la Cerdanya. O per sortir-ne...

  • Compartir:

Estèticament, a mig camí entre una motxilla i una maleta, a Decathlon tenen la proposta perfecta per viatjar i no facturar equipatge. La motxilla perfecta per a una escapada a la Cerdanya o la maleta ideal per anar a Eivissa?

forclaz-la-cerdanya-motxilla-ist-01Trobareu més informació d'aquesta motxilla a la web de Decathlon.

És estiu i segur que tots tenim plans per a una escapada de cap de setmana. O d'uns pocs dies. La destinació és important, i ho és tant com la maleta o motxilla que farem servir.

Tant per si ens volem escapar a la Cerdanya un cap de setmana, si no hi residim, com si el que volem és precisament sortir-ne, si ja vivim aquí i el que pretenem és prendre un avió, un tren, o una bicicleta per gaudir d'una bona escapada.

decathlon-trek-travel-outdoor-photo-pe23
A la imatge, la motxilla model 40 L Travel 500 de Forclaz (Foto: Decathlon).


I és que la maleta o la motxilla que fem servir per a la nostra escapada ha de ser pràctica, còmoda i d'una mida que ens permeti posar-hi l'imprescindible i, al mateix temps, d'una mida que ens permeti ser àgils en la nostra escapada. És en aquest sentit que la motxilla Forclaz 40 Litres de Decathlon s'adapta perfectament a aquests requisits. Estèticament, a mig camí entre una motxilla i una maleta.

forclaz-la-cerdanya-motxilla-ist-02

La motxilla perfecta per viatjar i no facturar equipatge

Amb una capacitat de 40 litres aproximadament i un disseny que permet organitzar el contingut com en una maleta, la motxilla 40 L Travel 500 de Forclaz s'adapta perfectament a les restriccions d'equipatge de cabina (comprovar condicions d'aerolínia).

A més, és resistent, lleugera i compta amb característiques addicionals com a tirants encoixinats, cinturó lumbar, compartiment per a ordinador, butxaca per al bidó d'aigua i funda per a la pluja. La fabricació sostenible, amb tintat directe del fil en origen, la converteix en una opció ecològica per als viatgers conscients del medi ambient.

decathlon-forclaz-sac-a-dos-travel-500-40l-organizer-orang-8787846-005

Les seves mides són 60 x 32 x 27 centímetres i es troba disponible en tres colors diferents: negre, cendra i terra. Amb un pes de només 1,3 quilos, resulta ideal per transportar, ja que no afegeix càrrega a l'equipatge i, a més, compta amb 10 anys de garantia.

Descobriu-la!
Més informació, detalls i preu de la motxilla a la web de Decathlon.

Més sobre aquest article

Si us ha interessat llegir La motxilla perfecta per a una escapada a la Cerdanya. O per sortir-ne... també podria interessar-vos la lectura de Madeira, el viatge per aquest estiu que proposa Pirineu Evasió.

Més informació sobre els articles patrocinats

Si us ha interessat aquest article patrocinat La motxilla perfecta per a una escapada a la Cerdanya. O per sortir-ne... i penseu que a la vostra empresa, associació o institució també us podria ser útil aquesta fórmula, contacteu amb nosaltres a Publicitat i continguts.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal