Ledició 2023 del FIM Enduro Vintage Trophy finalment no se celebrarà a la Cerdanya | Avui Cerdanya

L'edició 2023 del FIM Enduro Vintage Trophy finalment no se celebrarà a la Cerdanya

  • Compartir:

L'organització de la prova va ser concedida al Moto Club Cerdanya, que acaba d'anunciar que desisteix per no comptar amb el termini mínim per dur a terme la seva preparació

 

L'edició 2023 del FIM Enduro Vintage Trophy (EVT) no se celebrarà a la Cerdanya tal i com estava previst. Malgrat això, la competició sembla que sí es mantindrà al mes d'octubre (del dia 18 al 21), però de moment la Real Federación Motociclista Española (RFME) està pendent d'una nova ubicació. 

L'organització d'aquesta va ser concedida al Moto Club Cerdanya després de la solicitud de la RFME i la Federació Catalana del Motociclisme (FCM) a la Federació Internacional de Motociclisme (FIM).

Segons assenyalen des de la RFME, el MC Cerdanya ha dessistit com a organtzador per no comptar amb el termini mínim per a la preparació de la prova. La RFME, "completament d'acord amb la decisió", ha retirat, doncs, l'adjudicació del club cerdà.

Actualment la RFME està buscant una nova alternativa per a poder preparar la prova "tan important per a Espanya", a una altra ubicació i amb un altre club com a organitzador. 

La RFME apunta que informaran de qui serà el nou organitzador tan aviat com sigui possible, amb l'objectiu d'evitar possibles prejudicis als nombrosos pilots que tenen la intenció de participar a la cursa.

 

FIM Enduro Vintage Trophy

Després de debutar en els Sis Dies Internacionals de Enduro FIM 2016 a Espanya, el FIM Enduro Vintage Trophy (EVT)  ha continuat creixent en popularitat i es va convertir en un esdeveniment independent en 2021 quan es va organitzar a l'illa italiana de Elba en la Mar Mediterrània. L'any passat va celebrar-se a Portugal.

L'esdeveniment compta amb tres categories principals - el Trofeu Vintage Veterans per a equips nacionals de tres pilots tots ells majors de cinquanta anys, el Vintage Silver Vase Club per a equips de tres pilots tots ells majors de quaranta anys i el Vintage Women Club Team per a tres pilots majors de vint-i-cinc anys a 1 de gener d'enguany.

Des de la RFME apunten que també s'admeten inscripcions individuals, amb les màquines dividides en cinc classes d'època que van de 1975 a 1991.

 

Et pot interessar

Si t'ha agradat llegir L'edició 2023 del FIM Enduro Vintage Trophy finalment no se celebrarà a la Cerdanya, potser també t'interessa la lectura de Josep Padullés: "Moltes plantes van trobar refugi en els Pirineus per la seva estabilitat climàtica"

Article redactat per Elena Pardo a partir de la informació proporcionada per la RFME.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal