Lluís Breitfuss serà guardonat amb el premi Dr. Pitu Figueras a títol pòstum | Avui Cerdanya

Lluís Breitfuss serà guardonat amb el premi Dr. Pitu Figueras

  • Compartir:

La Federació Catalana d'Esports d'hivern (FCEH) guardonarà a ítol pòstum Lluís Breitfuss, traspassat el 8 de maig passat, amb el IX Premi 'Col·laboració i Esport' Dr. Pitu Figueras i el XI Premi Esperit Esportiu.

La FCEH ho ha comunicat aquesta tarda via xarxes socials. Segons el comunicat, des de l'organisme expliquen que "amb els dos premis reconeixem l'enorme impacte que el Lluís va tenir com a col·laborador incansable i pel seu esperit esportiu exemplar per als més joves" i afirmen que "el seu llegat continuarà motivant i inspirant a futures generacions d'esportistes".

Els guardons s'entregaran a la família el pròxim dijous dia 15 de juny a l'acte Lliurament de Premis Honorífics de la FCEH.

Lluís Breitfuss i el seu vincle amb la FCEH

Lluís Breitfuss havia estat vicepresident Esportiu de la Junta Directiva de la FCEH des del 2011 i actualment era el director Esportiu de la FCEH i director tècnic dels Programes d'Alt Rendiment Català.

D'altra banda, havia estat responsable dels Cursos de Formació d'Entrenadors Nacionals de 1999 a 2004. De la mateixa manera, de 1995 a 2002 va formar part de l'equip de Formació de professors d'esquí.

Si t'ha interessat llegir Lluís Breitfuss serà guardonat amb el premi Dr. Pitu Figuera també et pot ser interessant la lectura de Mor Lluís Breitfuss als 54 anys.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal