LOSTO torna a Llívia per apropar Pinocchio als cerdans | Avui Cerdanya

L'OSTO torna a Llívia per apropar Pinocchio als cerdans

  • Compartir:

L'Original SoundTrack Orchestra és una orquestra simfònica formada per alumnes i exalumnes de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). El projecte, autogestionat pels mateixos alumnes, és l'únic existent a Catalunya en aquest format. Aquesta serà la primera vegada que l’orquestra afronta el repte de combinar la música i la dansa, i ho farà per escenificar les aventures del popular ninot de fusta

 

Fa justament un any, l'Original SoundTrack Orchestra (OSTO), formada principalment per alumnes i exalumnes de l’ESMUC, es presentava oficialment en públic a Llívia. Ara, un any després, l’OSTO torna al municipi per oferir un nou espectacle al pavelló municipal. Des de l'organització assenyalen que tindrà lloc el diumenge 2 de juliol a les 18.00 hores i que l’entrada serà lliure i gratuïta.

L'orquestra ve a la Cerdanya per representar Pinocchio, una obra musical del compositor Jordi Mujal que compta amb la participació de tres ballarins que escenifiquen sis personatges en l'adaptació de les aventures del popular ninot de fusta. Per part de l’orquestra, seran un total d’onze músics els que s'encargaran de traslladar al públic al clàssic conte italià. L’espectacle arribarà a Llívia just dos dies després d’haver-se inaugurat a Barcelona.

L'OSTO és una orquestra simfònica formada per alumnes i exalumnes de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). El projecte, autogestionat pels mateixos alumnes, és l'únic existent a Catalunya en aquest format. Aquesta serà la primera vegada que l’orquestra afronta el repte de combinar la música i la dansa.

La reusenca Aina Hujic —amb vincles a Llívia—, i una de les portaveus d'aquesta nova formació catalana, explica que OSTO és una formació emergent que, "amb només un any de vida, ha tingut una trajectòria ascendent destacable". L’orquestra ja ha ofert diferents concerts a Barcelona, Vic, Reus i Puigcerdà, entre altres. A més a més, ha participat i col·laborat en espectacles com “Amors impossibles” i “Mons fantàstics”. També ha estat protagonista a la gala “Catalunya aixeca el teló”, al Gran Teatre del Liceu, que va ser retransmesa per TV3.

Un altre dels aspectes que cal destacar en aquest breu recorregut de l’orquestra és que ja es troben a la xarxa Spotify, amb el single “A Time for Us”, una adaptació de la coneguda peça de Nino Rota, que ha escrit el músic de l’OSTO, Cesc Badia.

L'orquestra compta amb dos directors, que són l'Albert Torrebella i la Belén Clemente. D'altra banda, la franja d'edat dels onze músics de l'orquestra oscil·la  entre els 18 i els 25 anys.

 

Et pot interessar

Si t'ha agradat L'OSTO torna a Llívia després que l'any passat es presentarà oficialment en públic al municipi, potser també t'interessa la lectura de La temporada d'estiu a La Molina ha començat aquest cap de setmana

Article redactat a partir de la notícia proporcionada per l'Ajuntament de Llívia.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal