festival-occident-summerfest-cerdanya | Avui Cerdanya

Primers anuncis del festival Occident Summerfest Cerdanya

  • Compartir:

(ACN - Puigcerdà) Pablo Alborán s'afegeix a l'Occident Summerfest Cerdanya i clourà el certamen amb un concert el 26 d'agost. L'espai 'Village' estarà dinamitzat per White Summer, festival amb més de deu edicions d'experiència a la Costa Brava.

puigcerda-nevada-la-tosa-301018-1

La segona edició del festival Occident Summerfest Cerdanya, organitzat per Clipper’s Live i El Badiu a Puigcerdà, arrencarà el 17 d'agost i s'allargarà fins al dia 26, quan el cantant Pablo Alborán durà a terme el concert de cloenda del certamen. La marca Occident donarà nom a partir d'enguany a l'esdeveniment, ja que s'ha convertit en el seu principal patrocinador.

Com serà el Village de 2023

D'altra banda, l'espai 'Village' estarà dissenyat i dinamitzat per White Summer, festival cultural que s'ha dut a terme a la Costa Brava durant més de deu edicions. Així, el públic podrà gaudir amb espectacles de tipus visual i caràcter festiu i viure "una experiència única abans, durant i després de cada concert", segons ha dit el president del Grup Clipper’s, Juli Guiu.

L'artista malagueny presentarà davant el públic el seu nou disc 'La Cuarta Hoja'. D'aquesta manera, Pablo Alborán s'uneix a God Save The Queen, David Bisbal, Ara Malikian, Miki Núñez, Rosario, Els Amics dels Arts, Dàmaris Gelabert, Taburete i Pablo López.

Fontanals-Urtx-aeria-IST

Si t'ha interessat llegir Primers anuncis del festival Occident Summerfest Cerdanya potser també t'interessi la lectura de Festival de Música de la Cerdanya 2022.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal