Puigcerdà un poble noruec posat a Catalunya | Avui Cerdanya

Puigcerdà, un poble noruec posat a Catalunya

  • Compartir:

Que Puigcerdà és una vila fantàstica i preciosa de visitar ho sabem des de fa molts anys. I orgullosos que n'estem. I són moltes les guies de viatge que en recomanen la visita. Avui, però, ens ha sorprès el que hem llegit al portal 'España fascinante' sobre la capital de la Cerdanya. Amb el títol Puigcerdà, el pueblo catalán que parece noruego, aquest portal turístic dedicat al màrqueting digital, entre altres qüestions, hi va dedicar el passat mes de desembre un extens article que venia complementat amb unes quantes fotografies.

puigcerda-cel-rogent-posta-de-sol-istPuigcerdà i el llac a l'hora de la posta de sol (Foto: AvuiCerdanya-Diaridelaneu).

En el reportatge es repassa breument la història de la població, amb especial atenció al període de les guerres carlines. De l'entorn, en destaca el seu clima i el llac, imatge que fan servir com a portada del reportatge i que ben segur ha estat la font d'inspiració per al titular. Expliquen, també, que la vila va esdevenir un centre d'estiueig ja des de finals del segle XIX i que actualment no és estrany comparar el seu aspecte amb el dels països nòrdics.

Us pot interessar

No cal que us diem que, si sabeu d'altres històries similars a aquesta publicades sobre la Cerdanya a les xarxes, ens ho comuniqueu. Estarem encantats de fer-nos en ressò. Si us ha agradat llegir Puigcerdà, un poble noruec posat a Catalunya també us podria interessar la lectura de Deu activitats per gaudir de la natura al Pirineu o l'article Esquí d'estiu i senderisme per Noruega.

Article redactat per Ivan Sanz.

 

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal