Un 75% dels assistents a la Trobada Empresarial al Pirineu creuen que facturaran més que el 2022 | Avui Cerdanya

Un 75% dels assistents a la Trobada Empresarial al Pirineu preveuen facturar més que el 2022

  • Compartir:

La 34a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, que té com a títol 'Liderar avui: talent i valentia' ha registrat un rècord històric d'assistència, amb més de 700 participants segons dades de l'organització

 

Un 75,96% dels assistents a la Trobada Empresarial al Pirineu que han participat al baròmetre d'aquestes jornades té perspectives de creixement en la facturació d'enguany respecte a la de 2022. Per contra, un 16,39% ha respost la pregunta amb un 'no' i un 7,65% ha afirmat que no ho sap. Qüestionats sobre un increment en els preus de venda en sis mesos, un 48,59% dels participants han manifestat que no ho tenen previst, un 41,24% han respost que 'sí' i un 10,17% han dit que no ho saben. Pel que fa a les dificultats per contractar talent qualificat, un 77,08% ha reconegut que en general es troben amb aquest problema, per un 19,27% que ha puntualitzat que només s'hi troba en determinats llocs de treball i un 3,65% que ha dit que 'no'.

Respecte a la previsió de beneficis de 2023 en comparació amb l'any anterior, un 50,57% dels assistents a la Trobada creu que tancarà l'exercici amb un increment. Mentre, un 33,52% ha dit que seran similars, un 13,64% preveu que disminuiran i un 2,27% ha indicat que no ho sap. Pel que fa a la contractació en els pròxims sis mesos, un 57,78% dels participants al baròmetre ha respost amb un 'sí', un altre 33,89% ha dit que 'no' i un 8,33% ha apuntat que no ho sap.

El president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto, ha dit que l'entorn és "incert". Tot i això, ha destacat la voluntat de créixer en facturació per part de les empreses, segons els resultats del baròmetre. Pel que fa als beneficis, ha comentat que els resultats de l'enquesta mostren que serà dispar i "va per barris". Per últim, ha explicat que s'ha tornat a posar sobre la taula que el "gran problema" dels empresaris és la contractació de talent.

La 34a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, que té com a títol 'Liderar avui: talent i valentia' ha registrat un rècord històric d'assistència, amb més de 700 participants segons dades de l'organització. En aquest sentit, Serveto ha destacat l'increment de participació d'empresaris joves, els quals, segons ha dit, creuen que les jornades els poden aportar "valor".

El president de la Trobada també ha comentat que ha passat el mateix amb el lema d'enguany, fet que ha permès als ponents aportar visions molt diferents a les dels gestors d'empreses. Pel que fa a l'assistència de persones procedents d'Andorra, es manté en un 18%.

 

Et pot interessar

Si t'ha agradat llegir Un 75% dels assistents a la Trobada Empresarial al Pirineu creuen que facturaran més que el 2022, potser també t'interessa la lectura de Vint anys des de l'inici dels tractaments d'hemodiàlisi a la Cerdanya

 

Article redactat amb la informació proporcionada per l'Agència Catalana de Notícies.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal