Un terratrèmol de 4,2 graus a Osca es deixa sentir a la Cerdanya | Avui Cerdanya

Un terratrèmol de 4,2 graus a Osca es deixa sentir a la Cerdanya

  • Compartir:

Un terratrèmol de 4,2 graus a Osca es deixa sentir a part de Catalunya. El sisme ha tingut lloc cap a tres quarts de vuit del vespre.

Un terratrèmol de 4,2 graus a l'escala de Richter que ha tingut lloc aquest dilluns a la demarcació d'Osca s'ha deixat sentir a bona part de Catalunya, sense que s'hagi informat de cap tipus de dany. L'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) ha rebut informació del sisme cap a tres quarts de vuit del vespre i la localització provisional de l'epicentre l'ha situat a la demarcació aragonesa, al límit amb la Franja de Ponent. Al cantó català el fenomen geogràfic s'ha deixat sentir en un radi que va des de Lleida fins al Bages i més cap al nord fins a la Cerdanya. A la Val d'Aran i l'Alta Ribagorça és on s'ha sentit amb més claredat.

Segons ha informat Protecció Civil, el telèfon d'emergències 112 ha rebut nou trucades relacionades amb el sisme amb epicentre a Osca. En concret, les trucades s'han rebut des de Bossòst (5), Vielha (3) i Vilaller (1). La majoria han estat per informar de la percepció del terratrèmol i, en el cas de Bossòst, per alguna teula caiguda.

 

D'ACN. Fotografia: Olopte en una imatge d'arxiu. Autor: AvuiCerdanya.

Si us ha agradat llegir Un terratrèmol de 4,2 graus a Osca es deixa sentir a la Cerdanya també us podria interessar la lectura de Deu pobles de la Baixa i l'Alta Cerdanya situats per sobre dels 1500 metres d'altitud.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal