Valoració molt positiva del Cerdanya Happy Walking 2024 | Avui Cerdanya

Valoració molt positiva del Cerdanya Happy Walking 2024

  • Compartir:

El festival de senderisme cerdà frega el ple absolut en la vuitena edició del Cerdanya i els seus organitzadors ho qualifiquen d'èxit.


L’equip de l’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya es mostra molt satisfet per l’alta participació en la vuitena edició del Cerdanya Happy Walking 2024. Un total de 105 persones han gaudit en les sis excursions programades per aquests quatre dies de festival. Les excursions entre setmana van tenir una participació una mica més baixa, però les sortides del cap de setmana es van omplir dies abans de començar el festival.


Totes les sortides estan dirigides per guies de muntanya d’empreses de la comarca i en finalitzar, tots els participants han pogut gaudir d'un tast de productes locals de la Cerdanya. A més de les excursions de senderisme i marxa nòrdica, també es va programar una sessió de ioga, una observació astronòmica pels participants de l’excursió nocturna i un concert de música tradicional dels Pirineus a Ger, que ha congregat un nombrós públic.


El Cerdanya Happy Walking forma part dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, una marca conjunta creada i impulsada per IDAPA per a promocionar els festivals de senderisme que s’organitzen al Pirineu català. L’equip organitzatiu del Cerdanya Happy Walking, ja està treballant en la preparació de l’edició de l’any vinent.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal