Vídeo. God Save The Queen a Puigcerdà | Avui Cerdanya

Vídeo. God Save The Queen a Puigcerdà

  • Compartir:

God Save The Queen va inaugurar ahir nit la segona edició de l'Occident Summerfest Cerdanya, que ja té més del 65% d'entrades venudes. David Bisbal, Miki Núñez, Taburete i Pablo López també actuaran al festival, que tancarà Pablo Alborán el 26 d'agost.

God Save The Queen va inaugurar ahir nit la segona edició de l'Occident Summerfest Cerdanya, que ja té més del 65% d'entrades venudes. El concert es va desenvolupar en una nit de temperatura agradable, amb un públic familiar i en un ambient festiu que va poder gaudir d'un espectacle amb molt bona acústica i una excel·lent posada en escena. I tot això en un recinte ample, ben organitzat i que ofereix carpes/tendes amb menjar, beguda, espais de lleure i joc. Aforament limitat a 4.500 persones que poden escollir entre grada o pista.

El festival, organitzat pel Grup Clipper's i El Badiu al camí de Sant Marc de Puigcerdà, ja ha venut més d'un 65% de les entrades i comptarà amb les actuacions de David Bisbal, Ara Malikian, Miki Núñez, Rosario, Els Amics de les Arts, Dàmaris Gelabert, Taburete, Pablo López i Pablo Alborán, que tancarà el certamen el 26 d'agost. A banda dels concerts de l'escenari principal, també hi ha un espai 'Village', organitzat i dinamitzat per White Summer, on el públic pot gaudir d'espectacles visuals i de caràcter festiu.

El president del Grup Clipper's i director del festival, Juli Guiu, ha afirmat que des de l'organització estan "molt contents" amb l'acollida que està tenint aquest esdeveniment entre el públic. En aquest sentit, ha destacat que aquest dimecres, jornada prèvia a l'inici del certamen, van notar un important increment de venda d'entrades, arribant gairebé al 68% de les disponibles. Concretament, n'hi ha un total de 4.500, de les quals més de 1.800 són en graderies i la resta a pista.

Guiu ha dit que el certamen ofereix dos festivals en un: un de musical i un altre més enfocat a l'oci i al públic familiar. També ha explicat que el fet d'oferir concerts durant deu dies consecutius fa que el programa hagi de ser "més eclèctic que mai" per tal de concentrar el màxim de públic possible.

A més, el director del festival ha destacat que el lloc que acull el festival és "espectacular" pel fet de tenir a prop entorns com el del Parc Natural del Cadí-Moixeró i ser una destinació on la gent va de "vacances". També ha posat en valor l'oferta d'activitats i gastronomia que complementa el certamen, a banda de la programació musical.

Si us ha agradat Vídeo. God Save The Queen a Puigcerdà també us pot interessar Vídeo. The Tyets en concert a Alp.

Article d'ACN, d'Ivan Sanz i imatges d'AvuiCerdanya.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal