A Puigcerdà no es menja bé, diu... | Avui Cerdanya

A Puigcerdà no es menja bé, diu...

  • Compartir:

Ho hem llegit en un article d'opinió del diari El Periòdic d'Andorra. L'autora de l'article explica que fa uns dies va visitar Puigcerdà i Llívia per qüestions de feina, o s'intueix que per motius comercials, i que va aprofitar per fer una visita de caràcter més turístic a les dues poblacions.

Durant la seva estada també va dinar, suposem, en algun restaurant de la vila i pel que escriu, deixa entendre, no la va convèncer com en altres ocasions. Dona per fet que a la capital cerdana ja "no es menja bé com abans". Però quan diu abans... a quina època es deu referir exactament? Estaria bé saber-ho per comparar, contrastar l'afirmació i resoldre la qüestió. Segur que a l'Associació de comerciants de Puigcerdà els aniria bé tenir-ne coneixement.

Això sí, no esmenta en quin establiment va fer l'àpat o si, potser, el va comprar en algun local especialitzat de menjar per emportar. En resum, ens ha cridat l'atenció i per aquest motiu us deixem l'enllaç de l'article complet i tot seguit un petit paràgraf de l'article en qüestió. Afortunadament, la visita a la Cerdanya va ser profitosa pel fet que a Llívia l'experiència va resultar la mar de positiva i assegura que tornarà. Que ens avisi que li donarem un llistat de bons restaurants de Puigcerdà i de tota la comarca.

"Aquest diumenge vam anar a portar llibres de la meva editorial a les llibreries de Puigcerdà i, com que vam decidir no quedar-nos a passar la tarda, vam aprofitar després per visitar novament Llívia.

La veritat és que Puigcerdà cada cop m’agrada menys. No es menja bé com abans i el servei tampoc és gaire bo. A més, està plena de gent i, quan després de picar alguna cosa vam decidir anar al llac, tot estava..."

Article complet en aquest enllaç.

Si us ha agradat llegir A Puigcerdà no es menja bé, diu... també us podria interessar la lectura de Puigcerdà, un poble noruec posat a Catalunya.

Article redactat per Ivan Sanz. Fotografia d'arxiu d'AvuiCerdanya.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal