Lespectacle Strafalari del Mag Lari queda ajornat per un problema tècnic | Avui Cerdanya

Ajornen l'espectacle del Mag Lari a Llívia a causa d'un problema tècnic

  • Compartir:

El show "Strafalari" de l'il·lusionista havia de celebrar-se aquest dissabte 1 de juliol amb motiu de la inauguració del Festival de Màgia de Llívia. Tot i que aquest imprevist d'última hora, la resta d'espectacles sí se celebraran i la seva entrada serà gratuïta

 

L'espectacle "Strafalari" del Mag Lari, que havia de celebrar-se el dissabte 1 de juliol per la inauguració del Festival de Màgia de Llívia, s'ha hagut d'ajornar per un problema tècnic.

La productora ha assenyalat que aquest problema "d'última hora" fa "complicada la posada en escena de l'esdeveniment". D'altra banda, ha acordat amb l'Ajuntament de Llívia trobar una nova dara que permeti l'actuació del reconegut mag al municipi cerdà.

Els clients que hagin adquirit les entrades per a veure l'espectacle rebran l'import total del seu preu, segons ha assenyalat la productora. Per part del Consistori, lamenten les molèsties hagin pogut ocasionar a causa d'aquesta decisió d'última hora.

Tot i que aquest espectacle queda pendent de fer-se a Llívia, des de l'Ajuntament recorden que hi ha moltes més representacions programades i que seran gratuítes. Totes elles es duran a terme a la sala del teatre del pavelló.

El dia 8 actuarà Magnolo, amb ‘En tu mente’; el 15, el Mag Nani, amb ‘El gran MCGou’; el dia 22, Magic Blaics, amb ‘Culpable’ i el dia 29, clourà el festival, Adan Xou.

 

Mag Lari

L'espectacle "Strafalari" del Mag Lari és un show de màgia de Josep Maria Lari, que des de fa 30 anys és il·lusionista. La seva vocació l'ha portat per tots els teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com Secrets, Splenda, Ozom i 25 Il.lusions, entre molts d'altres. El Mag Lari ha actuat també en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó.

La seva popularitat és deguda, en part, a les seves intervencions a la ràdio i la televisió (TVE, TV3, Antena3, La Sexta i Tele5), on ha fet de col.laborador amb Albert Om, Javier Cárdenas, Andreu Buenafuente, Manel Fuentes, Carlos Sobera, El Gran Dictat i molts més.

Potser el que més destaca del Mag Lari és la seva manera de fer. La gran capacitat comunicativa i la faceta de mag-showman, se sumen a la seva estètica polida i brillant, per donar com a resultat un tipus de màgia diferent i espectacular. L'any 2016 va obrir la seva pròpia escola de màgia a Barcelona per formar nous talents.

Algunes curiositats serien que es va convertir en personatge de còmic a la revista Cavall Fort, que va fer desaparèixer els 65 músics de l'Orquestra de Sant Cugat, que va fer aparèixer la Belén Esteban a Sálvame, o que David Copperfield el va fer desaparèixer en un dels seus espectacles.

El Mag Lari ha escrit Els secrets del Mag Lari (Pagès Editors), Els Viatges del Mag Lari (Estrella Polar) i La Màgia de Michael Jackson (Pagès Editors) donada la seva passió pel cantant de qui en té una de les col.leccions de memorabilia més importants del món. Enric Lucena també va escriure sobre ell el llibre La màgia de fer Màgia.

Premis com l'Arc, el de millor espectacle de Fira Tàrrega, el Culturàlia, dos Butaques, el Primer Nacional de Màgia i finalista a Català de l'Any, avalen una carrera amb més de 3.500 funcions, "fetes sempre amb la mateixa il.lusió que el primer dia", tal i com ell mateix diu.

Ha presentat durant dues temporades el programa "Pura Magia" de TVE, on també n’era el director de l'acadèmia. Ha estat el presentador de la XI Gala dels Premis Gaudí de Cinema, i és l'únic artista que ha repetit tres anys seguits al Festival de Cap Roig. També ha fet cameos en pel.lícules com El crèdit o La Vampira de Barcelona.

En l'actualitat el Mag Lari ha dirigit el programa Magic for Humans de Netflix i l'espectacle Nada es imposible del Mago Pop representat a Madrid, Barcelona i properament a Broadway.

 

Et pot interessar

Si t'ha agradat llegir Ajornen l'espectacle del Mag Lari a Llívia a causa d'un problema tècnic, potser també t'interessa la lectura de Del Castellet de Perpinyà a la Cerdanya: comença el descens de la Flama del Canigó

Article redactat a partir de la informació proporcionada per l'Ajuntament de Llívia i la pàgina web del Mag Lari.

 

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal