Arriba un any més el Futsal Copa Cerdanya perquè els joves practiquin esport i coneguin la comarca | Avui Cerdanya

Arriba un any més el Futsal Copa Cerdanya perquè els joves practiquin esport i coneguin la comarca

  • Compartir:

Els partits han començat aquest divendres i es disputen a diversos camps ubicats als municipis d'Alp, Bellver de Cerdanya, Bolvir, Puigcerdà i Llívia. El diumenge 25 de juny serà l'últim dia del torneig i, per tant, serà en aquella jornada quan es disputin les finals

 

Arriba, un any més, el Futsal Copa Cerdanya. Aquest torneig es presenta amb l'objectiu d'oferir a nens i nenes d'Associacions Esportives Escolars, Escoles i Clubs l'oportunitat de combinar el futbol sala amb activitats turístiques; fomentar la convivència entre joves esportistes de diferents punts geogràfics i buscar la formació humana i esportiva dels nostres joves. Des de la seva primera edició, Futsal Copa Cerdanya ha comptat amb la presència de més de 900 esportistes en cadascuna de les edicions celebrades.

Des de l'organització assenyales que "per als nens i nenes suposa una experiència molt atractiva, ja que coneixen un entorn especial i diferent, la comarca de la Cerdanya, mentre practiquen un dels esports que més els agrada: el futbol sala".

El torneig Futsal Copa Cerdanya ha començat aquest divendres 23 de juny i s'allargarà fins al diumenge. Com en edicions anteriors, els equips han pogut triar el dia d'arribada, podent arribar el dijous dia 22 a la tarda o el divendres dia 23 al matí. Aquest divendres  a les 10.00 hores a Alp i, a continuació, han començat els primers partits del torneig.

Els municipis en els quals se situen les seus del torneig són Alp, Bellver de Cerdanya, Bolvir, Puigcerdà i Llívia. Cada seu esportiva acull la competició per categories. A Bellver de Cerdanya i Bolvir es disputen els partits de les categories benjamí i aleví; Puigcerdà és la seu de les categories infantil i cadet; Alp acull els partits de la categoria juvenil masculina i base femenina (aleví/infantil i cadet/juvenil); Llívia és la seu on se celebrarà el torneig sènior femení.

"Durant els dies del torneig s'organitzaran activitats diverses, per a aconseguir que els esportistes puguin conèixer la nostra comarca i al seu torn gaudeixin de tot això", han apuntat els organitzadors del Futsal Copa Cerdanya.

Pel que respecta als allotjaments, els han facilitat des de l'organització (obligatoris per a tots els equips per a assegurar el bon funcionament del torneig, excepte aquells que siguin de la Cerdanya, Alt Urgell o Berguedà). Concretament, s'ubiquen als municipis d'Alp, Bellver de Cerdanya i Puigcerdà.

Com a novetat, en aquesta edició de 2023 els participants han pogut triar l'opció d'inscriure's amb transport propi o contractant el transport que faciliten des de l'organització, transport que enllaça les diferents seus esportives amb els diferents hotels.

D'altra banda, com en la passada edició, existeix la possibilitat que els  jugadors es puguin autofinançar el cost del torneig mitjançant la sol·licitud de 100 paperetes de 2 euros cadascuna, sense cap cost addicional. Per a saber més informació sobre aquest torneig i on es poden els partits de futbol sala, consulteu aquest enllaç.

 

Et pot interessar

Si t'ha agradat llegir Arriba un any més la Futsal Copa Cerdanya perquè els joves practiquin esport i coneguin la comarca, potser també t'interessa la lectura de Arrenca el torneig Pyrinees Basket Cup entre la Cerdanya, la Seu d'Urgell i França

 

Article redactat amb la informació proporcionada per l'organització del Futsal Copa Cerdanya

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal