Avís de calor dimecres al Pirineu | Avui Cerdanya

Avís de calor dimecres al Pirineu

  • Compartir:

Avís de calor dimecres al Pirineu i l'Aran i dijous pujaran les temperatures sobretot a Ponent. Els termòmetres s'enfilaran i es preveu que assoleixin els 42 graus.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de calor pels propers dos dies. Aquest dimecres a la tarda (12-18 h), es preveu calor intensa a Catalunya i l'avís de perill màxim, d'1 sobre una escala de 6, se centra a les comarques de la Val d'Aran, el Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, Alt Urgell, la Cerdanya i la Noguera. De cara a dijous, es preveu un augment de la calor a la meitat oest de Catalunya a la tarda, amb un avís de perill de 4 sorbe 6, a la tarda. El valor màxim que es preveu assolir són 42 graus.

Per al Pirineu les prediccions apunten a temperatures de fins a 32 graus per a dimecres, que podrien ser 34 o més de cara a dijous.

Tot plegat és conseqüència que a mitjans de setmana arribarà una massa d’aire molt càlid que farà pujar notablement la temperatura. Serà la quarta calorada de l’estiu de 2023. Els registres més elevats d’aquest episodi es produiran entre dijous i divendres. Això vol dir que les temperatures es preveu que superin notablement els valors mitjans per a aquesta època de l'any, amb màximes que podrien arribar als 33 o 34 graus aquest pròxim dijous.

Més sobre Avís de calor dimecres al Pirineu

Si us ha agradat llegir Avís de calor dimecres al Pirineu també us pot interessar la lectura de Nit de llamps, trons i pluja a la Cerdanya.

Informació d'ACN publicada per Ivan Sanz i fotografies d'arxiu de Diaridelaneu.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal