Balanç positiu dun Cerdanya Happy Walking marcat per la meteorologia | Avui Cerdanya

Balanç positiu d'un Cerdanya Happy Walking marcat per la meteorologia

  • Compartir:

Aquest diumenge ha acabat la setena edició del Cerdanya Happy Walking. El festival de senderisme cerdà manté l'ascens de participants, tot i que no ha penjat el cartell de complet a causa de la meteorologia.


L'equip de l'àrea de turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya valora molt positivament com ha transcorregut la setena edició del Cerdanya Happy Walking tot i que s'esperava una participació una mica més elevada. La previsió meteorològica, que donava pluges cada dia del festival, ha provocat que les inscripcions d'última hora no arribessin. A més, es va haver de suspendre la primera excursió per culpa de la intensa pluja que va caure el dijous al matí. Tot i això, un total de 80 persones han gaudit en les excursions programades per aquests quatre dies de festival.

Sortides amb guia de muntanya


Totes les sortides estan dirigides per guies de muntanya d'empreses de la comarca i en acabar s'ofereix a tots els participants un tast de producte local de la Cerdanya. A més de les excursions també es va programar una sessió de ioga, una observació astronòmica pels participants de l'excursió nocturna, una visita de les esglésies romàniques a l'excursió de marxa nòrdica i un concert de música tradicional dels Pirineus a Puigcerdà, que va congregar un nombrós públic assistent.

Més sobre aquesta activitat


El Cerdanya Happy Walking forma part dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, una marca conjunta creada i impulsada per IDAPA per a promocionar els festivals de senderisme que s'organitzen al Pirineu català.

L'equip organitzatiu del Cerdanya Happy Walking, ja està treballant en la preparació de l'edició de l'any vinent. Si us ha agradat llegir Balanç positiu d'un Cerdanya Happy Walking marcat per la meteorologia també us pot interessar llegir El Cerdanya Happy Walking entre l'1 i el 4 de juny.

Informació d'agència.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal