Campanya de recollida d’aliments bàsics i productes d’higiene a la Cerdanya | Avui Cerdanya

Campanya de recollida d’aliments bàsics i productes d’higiene a la Cerdanya

  • Compartir:

El Consell Comarcal de la Cerdanya posa en marxa una campanya solidària pel Banc d'Aliments de la comarca. Des d'avui dissabte 12 i fins al diumenge 20 d’agost s’ha organitzat una campanya de recollida d’aliments bàsics i productes d’higiene. 

Donada la situació actual d’emergència al Banc d’Aliments de la comarca deguda a una notable retallada de la Unió Europea per aquest any 2023 de l’ajuda del Fons Europeu d’Ajuda a les Persones Desfavorides (FEAD) on no ha contemplat l’aportació de llet i oli i una baixada molt important de tots els altres aliments que ens arriben, i la situació econòmica en general i amb la pujada de preus de l’alimentació en particular, ha agreujat la situació precària de moltes persones ateses des de l’àrea de benestar i acció social de la comarca. 

És per aquest motiu que el Consell Comarcal de la Cerdanya, ha liderat i coordinat amb els comerços i els ajuntaments de la comarca aquesta campanya per tal de tenir diferents punts de recollida perquè tant els veïns i veïnes de la comarca com les persones que visiten aquests dies la Cerdanya puguin col·laborar amb el gran recapte cerdà. 

Informació de Pànxing Cerdanya.

Si t’ha agradat llegir la notícia Campanya de recollida d’aliments bàsics i productes d’higiene a la Cerdanya, també et pot interessar llegir La Cerdanya continua sent la comarca que menys recicla.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal