Campus de cinema per a joves a Bellver de Cerdanya | Avui Cerdanya

Campus de cinema per a joves a Bellver de Cerdanya

  • Compartir:

Un Campus a Bellver de Cerdanya permetrà als joves experimentar amb el cinema. Es durà a terme del 2 al 9 de juliol organitzat per Cerdanya Film Festival i adreçat a nois i noies d'entre 10 i 16 anys

La Cerdanya es converteix un cop més en escenari privilegiat del cinema. El Cerdanya Film Festival ha organitzat un Campus que es durà a terme del 2 al 9 de juliol a Cortariu-Cadí de Bellver de Cerdanya adreçat a joves d'entre 10 i 16 anys interessats en el sector de les arts visuals. L'objectiu és disposar d'un espai d'experimentació audiovisual en múltiples formats i suports i combinar l'ús de les tecnologies d'avantguarda amb el lleure i les activitats d'estiu.

El Campus té una durada de 8 dies per poder assolir totes les etapes de preproducció, rodatge i postproducció i oferir una experiència cinematogràfica completa, completada amb el lleure estiuenc i amb la descoberta de l'entorn del Parc Natural del Cadí-Moixeró. La filosofia del Campus és que quan es treballa en col·laboració els resultats són més satifactoris que si es competeix per un premi, així que es promou la creació de peces audiovisuals per mitjà de la unió dels grups.

Inscripcions al campus obertes

El Campus, que aquest any celebra la segona edició, està dirigit per Nil Sicart, l'equip de Cortariu-Cadí i César Candilejo (amb una dilatada trajectòria, que inclou llargmetratges i sèries de ficció de TV3 i també la participació com a actor en nombroses produccions del Gran Teatre del Liceu). Les inscripcions estan obertes i es poden fer a: https://cerdanyafilmfestival.cat/campus-cinema.

D'altra banda, també es convoca una nova edició del Laboratori de Creació Audiovisual, un espai de creació i experimentació per a joves professionals o estudiants del sector de les arts. Hi ha una versió llarga o formativa virtual el juliol i presencial de l'11 al 20 d'agost, en la qual els participants tindran formacions tècniques en el marc de les jornades professionals del proper Cerdanya Film Festival. També hi ha una versió curta, virtual el juliol i presencial del 14 al 20 d'agost, on els participants gaudiran de l'experiència del laboratori sense la part de les formacions tècniques.

Més sobre aquest esdeveniment

Recordem que el Cerdanya Film Festival, que se celebra a l'estiu, és festival col·laborador amb els Premis Goya de l'Acadèmia de Cinema. L'entitat és dinamitzadora de l'audiovisual a tota la regió transpirinenca, en accions relacionades amb la descoberta de talent, la creació, la formació de l'alumnat, els joves i els professionals, l'atenció a les productores, la promoció de les localitzacions, les mentories i la projecció de les pel·lícules. És un HUB per als professionals del territori.

Si t'ha agradat llegir Campus de cinema per a joves a Bellver de Cerdanya també et podria interessar llegir Dàmaris Gelabert celebrarà 25 anys de carrera actuant al Summer Fest Cerdanya.

Informació d'agència.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal