Compte enrere pel tret de sortida de la 43a Marxa Cicloturista Tres Nacions | Avui Cerdanya

Compte enrere pel tret de sortida de la 43a Marxa Cicloturista 3 Nacions

  • Compartir:

La prova es disputarà el dia 10 de juny de 2023 i encara queden algunes places disponibles per participar-hi

 

Queden només dues setmanes pel tret de sortida de la 43a Marxa Cicloturista 3 Nacions. José Antonio Hermida, amb la col·laboració d’Octagon Esedos, organitza la prova cicloesportiva degana a Espanya, que es disputarà a Puigcerdà el dia 10 de juny de 2023, amb sortida des de la zona esportiva de Puigcerdà, a les 7:30 hores del matí. Aquesta prova té un recorregut en forma circular que, sortint de Puigcerdà, travessa Andorra i realitza els quilòmetres finals a França per a arribar de nou a Puigcerdà.

La Marxa 3 Nacions és una prova cicloesportiva regulada en el Reglament de Ciclismo para Todos de la Real Federación Española de Ciclismo (RFEC) en el marc d'una especialitat ciclista que concep aquest esport com a exercici físic amb finalitats esportives, d'oci i turístic o cultural. La Marxa estarà subjecta a les disposicions dels articles 15 i següents de l'annex II al Reial Decret 1428/2003, de 21 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament General de Circulació per a l’aplicació i desenvolupament del text articulat de la Llei sobre tràfic, circulació de vehicles a motor i seguretat viat, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 339/1990, de 2 de març. Aquesta prova és en trànsit obert o semi-tancat en el sentit de circulació, per tant, els participants han d’acceptar les normes de circulació vigents a cada país.

 

Recorregut i desenvolupament de la prova

La Marxa 3 Nacions es desenvolupa en un recorregut de 141,74 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 2.400 metres. Des de Puigcerdà, el recorregut es dirigeix a Bellver de Cerdanya, La Seu d’Urgell, Sant Julià de Loira, Andorra la Vella, Encamp, Canillo, Port d’Envalira, Pas de la Casa, Porté-Pyumorens, Porta, Latour de Carol, Enveig, Bourg-Madame per arribar de nou a Puigcerdà on es troba la meta de la Marxa 3 Nacions.

Cal recordar que la Marxa 3 Nacions no és competitiva i tots els participants hauran d’observar escrupolosament les disposicions de la Ley de la Seguridad Vial i el seu Reglament, tant en el costat espanyol com en el costat francès i andorrà. Qui no compleixi la llei serà expulsat de la marxa i de les edicions posteriors. La inscripció a la prova suposa que el participant assumeix els riscos inherents a la participació d’una prova oberta al trànsit, i que exclou a l’organització de la prova les responsabilitats per qualsevol incidència o accident derivat de la participació a la prova.

Per últim, l’organització es reserva el dret de realitzar les modificacions oportunes en el recorregut, quan concorri algun motiu de força major, o una altra circumstancia sobrevinguda i fora de control de la seva voluntat que, a la seva exclusiva discreció el fes convenient o necessari, sense que per això els participants tinguin dret a sol·licitar cap classe de reemborsament o reducció dels drets d'inscripció.

 

Inscripció i preu

Qualsevol persona que desitgi participar en la Marxa 3 Nacions ha de formalitzar la seva inscripció a través de la pàgina web oficial: www.3nacions.com. Per a que la inscripció sigui vàlida, és obligatori omplir totes les dades que se sol·liciten en el formulari i pagar pels drets d’inscripció. A dia d'avui encara queden places disponibles, pero recordem que el número màxim d’inscripcions admeses és de 2.500.

El preu d’inscripció per participant inicialment era de 65 euros IVA inclòs, per a les primeres 1.500 inscripcions realitzades; de 70 euros IVA inclòs, per a les últimes 1.000 inscripcions realitzades o 80 euros IVA inclòs, per als inscrits des del 23 de maig fins el 5 de juny a les 23:59 hores, què es el preu pels qui vulguin participar i encara no s'hagin apuntat.

 

Assegurança per la teva bicicleta

Reale Seguros assegura la teva bicicleta durant la marxa contra Robatori i Danys Accidentals durant la marxa per només 2,90 euros. Pots contractar aquesta assegurança en el moment de realitzar la inscripció.

En cas de protegir la teva bicicleta amb ingood durant el divendres 9 i dissabte  10 de juny de 2023, comptaràs amb una protecció de fins a 2.000 euros contra robatori i danys accidentals greus.  A més, inclou fins a 200 euros de reemborsament perquè puguis llogar una bicicleta en cas de no poder fer servir la teva per un robatori, pèrdua mentre la transportaves a l’esdeveniment o en cas d'accident.

 

Entrega de dorsals

L’entrega de dorsal tindrà lloc al Poliesportiu de Puigcerdà el divendres dia 9 de juny de 15.00 a 21.00 hores i el dissabte dia 10 de juny de 6.00 a 6.45 hores.

Per a més informació sobre la marxa, consulta el reglament oficial aquí

 

Et pot interessar

Si t'ha agradat llegir Compte enrere pel tret de sortida de la 43a Marxa Cicloturista 3 Nacions, potser també t'interessa la lectura de Benita Saball: “A un mateix equip pot haver-hi avis, fills i nets”

 

Article redactat a partir de la informació proporcionada per l'organització de la cursa Marxa Cicloturista 3 Nacions

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal