El Campus Iniesta aterrarà a Llívia per primera vegada aquest diumenge | Avui Cerdanya

El Campus Iniesta aterrarà a Llívia per primera vegada aquest diumenge

  • Compartir:

Iniesta Academy ha informat que en aquesta edició s'organitzarà un torneig d'estiu,"la Iniesta Cup, on els nens podran viure l'experiència de la competició en format de torneig on a més podran aplicar els coneixements apresos a les sessions d’entrenament"

 

El futbolista internacional, exjugador del FC Barcelona i de la selecció nacional espanyola —i, actualment, a les files del Vissel Kobe—, Andrés Iniesta, organitzarà a Llívia (Cerdanya), el seu primer campus internacional a Catalunya. La concentració d'esportistes nacionals i internacionals —la Iniesta Academy Internacional Summer Campus— es farà durant els dies 2 al 15 de juliol del 2023, en què s'espera una inscripció superior als 100 futbolistes, d’edats compreses entre els 8 i els 16 anys.

L'esdeveniment esportiu es duu a terme mitjançant la Iniesta Academy, "el projecte personal d'Andrés Iniesta que sorgeix de la seva pròpia motivació per acostar-se a la formació dels nens i de tornar-li a la comunitat del futbol allò que el futbol li ha donat", segons ha explicat el Global Head d’Iniesta Academy, Bekiu Kim.

Iniesta Academy aplica una metodologia d'entrenament basat en la forma de veure i entendre el futbol d'Andrés Iniesta i que com a objectiu busca el desenvolupament dels nens a nivell tècnico-tàctic perquè entenguin sobretot la importància que té la presa de decisions intel·ligents al camp. Companyonia, passió, diversió, esforç són alguns dels valors que treballa el grup present al campus. Des del punt de vista tècnic, els participants en l'estada treballen aspectes com el domini de la pilota, l'associació, el control espai- temporal i la verticalitat.

Iniesta Academy ha informat que en aquesta primera edició, a Llívia, s'organitzarà un torneig d'estiu, "la Iniesta Cup, on els nens podran viure l'experiència de la competició en format de torneig on a més podran aplicar els coneixements apresos a les sessions d’entrenament". Segons revelen els organitzadors, es comptarà amb la participació de nens i nenes de les diferents acadèmies d'Iniesta Academy com ara Japó, Singapur, USA, Panamà, Mèxic, Veneçuela, Espanya i molts més.

Durant el campus els jugadors s'allotjaran als establiments hotelers de Llívia i s'aprofitaran de les instal·lacions esportives de nivell, com ara el camp de futbol, el parc de Sant Guillem i el pavelló esportiu local. Aquestes instal·lacions acullen, habitualment, durant l'any, altres competicions i estades esportives de nivell. Cal destacar que l’Ajuntament de Llívia col·laborarà amb els organitzadors.

 

Et pot interessar

Si t'ha agradat llegir El Campus Iniesta aterrarà a Llívia per primera vegada aquest diumenge, potser també t'interessa la lectura de L'edició 2023 del FIM Enduro Vintage Trophy finalment no se celebrarà a la Cerdanya

Article redactat per Elena Pardo a partir de la informació proporcionada per l'Ajuntament de Llívia.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal