Inversió a Rodalies 3: Ripoll sí, Puigcerdà no | Avui Cerdanya

Inversió a Rodalies 3: Ripoll sí, Puigcerdà no

  • Compartir:

El govern espanyol destina 14,7 milions d'euros al manteniment d'estacions de tren, diverses ubicades a Catalunya. Adif licitarà el contracte que preveu, entre altres, els recintes de Sants, Passeig de Gràcia i l'Estació de França. En el cas de la línia Rodalies 3 hi haurà inversions a les estacions de Ripoll, Sils i Torelló. Puigcerdà i les estacions de la Cerdanya en quedaran al marge.

comun/imagenes/noticias/185/imgs/foto

El govern espanyol destina 14,7 milions d'euros al manteniment de diverses estacions de tren d'Aragó i Catalunya. Adif licitarà el contracte per un termini de dos anys, prorrogables a dos més, que inclou les estacions de Sants, Passeig de Gràcia i l'Estació de França, a Barcelona. Les actuacions contemplen la conservació i el manteniment integral de les estacions, tant els edificis, com les instal·lacions com els equipaments que hi ha al seu interior. L'objectiu de tot plegat és conservar la qualitat del servei, maximitzar la funcionalitat dels recintes i assegurar l'operativa. El contracte també inclou diverses estacions de la demarcació de Girona, Tarragona i Lleida, respectivament.

En concret, a Girona s'inclouen les estacions de Girona, Figueres – Vilafant, Caldes de Malavella, Figueres, Flaçà, Llançà, Portbou, Ripoll, Sils i Torelló. A la pràctica, doncs, en el cas de la línia Rodalies 3 hi haurà inversions a les estacions del Ripollès i Osona, però a la Cerdanya, que en quedaran al marge.

A Tarragona, es contemplen les estacions de Camp de Tarragona, Tarragona, Reus, Torredembarra, Cambrils, L'Hospitalet de l'Infant, Tortosa i L'Aldea-Amposta-Tortosa.

A Lleida s'inclou l'estació de Lleida – Pirineus.

Si us ha interessat llegir Inversió a Rodalies 3: Ripoll sí, Puigcerdà no també podria interessar-vos la lectura de Un nou dia amb retards a la R3 fins a la Cerdanya.

Informació d'ACN. Fotografies d'AvuiCerdanya.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal