Un nou dia amb retards a la R3 fins a la Cerdanya | Avui Cerdanya

Un nou dia amb retards a la R3 fins a la Cerdanya

  • Compartir:

Una més. Una incidència en el túnel de Plaça Catalunya provoca retards a la R3 fins a Puigcerdà. Adif assegura que l’incident ja està resolt i que la circulació es restablirà al més aviat possible.

noticias/166/imgs/foto

Una incidència de la infraestructura ferroviària d'un dels túnels de la Plaça Catalunya de Barcelona provoca retards a diversos trens de Rodalies. Segons ha informat Adif, l'incident ha tingut lloc a un quart de 10 d'aquest dijous al matí i ja està resolt, però encara es preveuen retards i alteracions en el servei durant la pròxima hora. Les línies afectades per aquest incident són l'R1 (Hospitalet de Llobregat- Maçanet Massanes), l'R2 (Granollers Centre- Castelldefels), l'R2 Nord (Maçanet Massanes- Aeroport), l'R3 (Hospitalet de Llobregat- Puigcerdà) i l'R4 (Sant Vicenç de Calders- Manresa). Els trens d'aquestes dues últimes línies de moment circulen desviats per Passeig de Gràcia.

Si us ha interessat llegir Un nou dia amb retards a la R3 fins a la Cerdanya també podria interessar-vos la lectura de Un dilluns amb incidències a la R3.

Informació d'ACN.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal