La Tresvoltada neix de quatre amics de Bellver que ens agrada córrer per la muntanya | Avui Cerdanya

Josep González: "La Tresvoltada neix de quatre amics de Bellver que ens agrada córrer"

  • Compartir:

El director tècnic de l'activitat esportiva i solidària assenyala que "no té caire competitiu" i recorda que "el més important és gaudir de la muntanya"

 

Falten cinc dies perquè els participants de la Tresvoltada s'arrepleguin a Bellver de Cerdanya. Es tracta d'una activitat, que no cursa, perquè "no té caire competitiu", com bé assenyala el seu director tècnic, Josep González, pensada per a aquelles persones que els agrada passar moltes hores a la muntanya i que, "com més quilòmetres, encara millor".

 

Aquesta proposta esportiva va originar-se al mateix lloc on es dona el tret de sortida als corredors o caminants. "La Tresvoltada neix de quatre amics de Bellver que ens agrada córrer", assenyala González, "i volíem preparar una activitat diferent, ja que el més important és gaudir de la muntanya". Però això no és tot, la finalitat d'aquesta jornada no és només lúdica, sinó que preten ser solidària. "El nostre objectiu és fer un recapte d'aliments", afegeix el director tècnic.

 

El pròxim 20 de maig hi haurà l'opció de fer cinc recorreguts diferents, "per a totes les edats i condicions físiques". Entre les possibles rutes a fer, aquesta tercera edició té una novetat: la Mini Tresvoltada, pensada per als més petits de la casa. Les altres alternatives són el recorregut curt, de 20 quilòmetres (una volta); el recorregut mig, de 40 quilòmetres (dues voltes); i el recorregut llarg, de 60 quilòmetres (tres voltes). A més a més, també hi ha la possibilitat de realitzar la caminada, de 13 quilòmetres.

 

Inscripció a la Tresvoltada

Això sí, per a participar cal inscriure's prèviament (és una activitat gratuïta, només es demana una donació alimentària) omplint un formulari que hi ha disponible a la seva pàgina web. "A Talló és la sortida i l'arribada", comenta González "i també és on hi ha un avituallament". D'altra banda, destaca el director tècnic, "els recorreguts no es marquen amb cintes i es canvien cada any". És per això que, de manera que es puguin seguir els itineraris, l'organització entrega "els tracks i els roadbooks".

 

Cal recordar que els recorreguts curt, mig i llarg començaran a les 8.00 hores, la caminada a les 9.00 hores i la Mini Tresvoltada a les 10.00 hores. L'entrega de dorsals serà des de les 6.30 fins a les 7.45 hores. D'altra banda, el temps màxim per arribar és a les 21.00 hores. Per acabar, l'equip de la Tresvoltada demana només un requisit, que és "passar-s'ho de pebrots".

 

 

Et pot interessar

Si t'ha agradat llegir Josep González: "La Tresvoltada neix de quatre amics de Bellver que ens agrada córrer", potser també t'interessa la lectura de El Cerdanya Happy Walking entre l'1 i el 4 de juny

 

Article redactat per Elena Pardo amb la informació proporcionada pels organitzadors de la Tresvoltada.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal