La Molina, pal de paller del Club Pirineu365 | Avui Cerdanya

La Molina, pal de paller del Club Pirineu365

  • Compartir:

Neix el Club Pirineu365, creat per FGC Turisme i que permet l'ús de les estacions de muntanya FGC al llarg de tot l'any. Un club que, mitjançant un únic passi, permetrà l'ús durant tot l'any de les instal·lacions que permeten la pràctica de l'esquí, el senderisme o la bicicleta de muntanya, entre altres, en estacions com La Molina.

la_molina-telecabina-bikepark-estiuPel Bikepark de La Molina (Foto: arxiu DDLN - FGC).

La Molina, pal de paller del Club Pirineu365

I és que aquesta estació de la Cerdanya esdevé dins el grup de Ferrocarrils un autèntic pal de paller. Del conjunt d'estacions és la únca que disposa de bikepark amb ús de remuntadors, estació d'esquí a l'hivern, i diversos camins i circuits adaptats i marcats per a la pràctica del senderisme i la bicicleta de muntanya, entre altres activitats.

FGC crea el Club Pirineu365 per a desenvolupar un programa de fidelització oferint beneficis i avantatges únics als seus membres per a incentivar la visita a les estacions de muntanya i la pràctica esportiva al Pirineu durant tot l'any. 

El Club Pirineu365 és el nou club dels aficionats a l’esquí, el senderisme, el ciclisme i, en general, totes aquelles persones que volen gaudir de la muntanya i les activitats a l’aire lliure els 365 dies de l’any.

El club està dirigit als clients de les estacions de muntanya d’FGC: La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot Esquí, Port Ainé i Boí Taüll.


També us pot interessar

Si us ha agradat llegir La Molina, pal de paller del Club Pirineu365 també us pot interessar la lectura de Club Pirineu365, esquí, senderisme i bicicleta en una sola targeta o aquest altre article L'obertura del bikepark de La Molina ja té data.

Informació publicada per Ivan Sanz d'acord amb la nota de premsa del Grup FGC.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal