Lobertura del bikepark de La Molina ja té data | Avui Cerdanya

L'obertura del bikepark de La Molina ja té data

  • Compartir:

Compte enrere per a l'obertura del bikepark de La Molina. Obrirà el cap de setmana del 17 i 18 de juny.


Estiu i estacions d'esquí sovint és sinònim d'activitats esportives d'alta muntanya i de bikeparks. Aquest és el cas de l'estació de La Molina. Aquesta setmana a la web de l'estació ja s'ha publicat la data d'obertura dels itineraris de descens, la zona freestyle, el woodpark i el circuit d'enduro.


El descens en bicicleta a les estacions d'esquí
 

En els darrers anys les estacions d'esquí han incorporat els bikeparks com una de les activitats d'estiu a practicar dins el perímetre de la zona de muntanya que a l'hivern és domini esquiable.


Així, el descens en bicicleta per la muntanya i l'ús de remuntadors per accedir als circuits de descens, ha anat guanyant adeptes. La Molina, Els Angles i Pal-Vallnord es converteixen a l'estiu en "estacions DH". Totes tres ens ofereixen diversos ginys mecànics per pujar amb bicicleta de manera còmoda a més de 2.000 m i des d'aquí iniciar diversos circuits per al descens de diferent dificultat.

imagenes/noticias/45/galery/galeria-001-p

Bikepark de La Molina, el bike park de referència a Catalunya

La Molina (Cerdanya) va ser pionera, un cop més, a Catalunya i a l’Estat espanyol pel fet d'obrir el primer bikepark amb remuntadors. L’any 2004 va adaptar la muntanya de la Tosa a la bicicleta de muntanya i l'any 2016 es va ampliar l'àrea a la muntanya de Cap de Comella.

Ara com ara ofereix 700 m de desnivell i 27 quilòmetres d’itineraris de descens accessibles amb dos remuntadors (un telecabina i un telecadira). A banda dels circuits de descens també disposa d'una zona freestyle i woodpark, situada a la part baixa del Bikepark, i un Circuit Cross Country i eBikes d'11 km de recorregut.

Més sobre el descens en bicicleta

Si us ha interessat llegir L'obertura del bikepark de La Molina ja té data també podria interessar-vos la lectura de Compte enrere pel tret de sortida de la 43a Marxa Cicloturista 3 Nacions.

Informació redactada per Ivan Sanz.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal