Nevades a la capçalera del Segre | Avui Cerdanya

Nevades a la capçalera del Segre

  • Compartir:

Segon dia amb nevades a la capçalera del Segre. Va nevar ahir divendres, ho ha fet avui dissabte i és possible que hi torni demà a cotes altes dels cims de la Cerdanya. Tal com mostren les imatges (imatge de portada) de les webcams de Porté-Puymorens, a la capçalera del Querol i la Vinyola, la nevada ha deixat aquest matí entre 15 i 20 cm, segons cota. La neu també s'ha deixat veure amb ganes al massís del Puigmal i a les capçaleres dels rius Duran i la Llosa.

Per demà diumenge es preveu que continuï la nuvolositat al vessant nord del Pirineu, el que provocarà que hi hagi nevades per sobre dels 2000 metres. Al vessant sud s'esperen més clarianes. La situació canviarà de cara a dilluns, ja que, tot i que continuaran havent-hi precipitacions al Pirineu, ja no seran en forma de neu. Com ja va succeir ahir divendres, la notícia ha estat molt ben acollida entre els aficionats a la neu.

Altra informació d'interès

Si t'ha agradat llegir Nevades a la capçalera del Segre potser et pot interessar la lectura de La neu produïda va salvar la temporada a La Molina i Masella.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal