Pas alternatiu per obres en un dels ponts de la carretera Alp-La Molina | Avui Cerdanya

Pas alternatiu per obres en un dels ponts de la GIV-4082

  • Compartir:

Les obres d'impermeabilització d'un dels ponts de la carretera GIV-4082, que uneix Alp i La Molina, obliguen des de fa uns dies a donar pas alternatiu regulat per semàfor en el punt km 6,150. Aquest pont, sobre la línia de tren Rodalies 3 de l'Hospitalet a La Tor de Querol, se situa a tocar de l'entrada nord del nucli urbà de la Molina (estació de tren - cota 1450 m).

L'objecte de l'actuació és la de impermeabilitzar la superfície del taulell del pont sobre la via del tren mitjançant poliurees pures, evitant la filtració d'aigua i conseqüentment l'afectació de l'estructura, allargant-ne la vida útil i reduint-ne els costos de conservació.

El pressupost d'aquesta actuació és de 47.476,90 € IVA inclòs (21,00%) i ha estat concedida a la constructora Flotats SA. L'actuació, finançada per la Diputació de Girona, es va iniciar a principis d'aquest mes de maig de 2023 amb les tasques prèvies al reasfaltat integral de la carretera, que s'ha començat a executar aquesta setmana.

Informació d'interès
 

Si t'ha interessat llegir Pas alternatiu per obres en un dels ponts de la GIV-4082 també et podria interessar la lectura de Critiquen la construcció d'un telecabina entre l'estació de tren de La Molina i les pistes d'esquí.

Informació redactada per Ivan Sanz.

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal