Renovació de la passera de lestany de Puigcerdà | Avui Cerdanya

Renovació de la passera de l'estany de Puigcerdà

  • Compartir:

Si aquests dies us apropeu al llac de Puigcerdà us sorprendrà la imatge de la passera de fusta d'un dels seus laterals. I és que aquests dies s'ha iniciat un procés de renovació de la passera que hi ha en el seu perímetre de ponent. La renovació forma part de les tasques arquitectòniques i de manteniment que periòdicament s'han de fer al llac. Les feines s'han posat en marxa aquesta setmana i s'allargaran uns quants dies més. Aquestes obres de remodelació del paviment de fusta del lateral oest de l'Estany Schierbeck tenen un cost de 160.493,17 € IVA inclòs.

Un element identificatiu de Puigcerdà

Recordem que l'estany Schierbeck és alimentat per la séquia del riu Querol i que és un dels elements identificatius de la capital cerdana, a més de ser un espai habitual de passeig i un reclam fotogràfic per a molts dels qui visiten la vila. Aquests dies, però, hauran d'evitar fotografiar aquesta part del llac si el que busquen és una imatge bucòlica del llac.

Més sobre Puigcerdà

Si us ha agradat llegir Renovació de la passera de l'estany de Puigcerdà potser també us interessarà llegir Puigcerdà, un poble noruec posat a Catalunya.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AvuiCerdanya (@avuicerdanya)

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal