Un dilluns amb incidències a la R3 | Avui Cerdanya

Un dilluns amb incidències a la R3

  • Compartir:

Interrompuda la circulació de l'R3 al nucli de Barcelona per una incidència en la infraestructura. Segons informa Adif, s'ha establert un pla alternatiu de transport per carretera.

tren-linia-rodalies_3-puicerda-ist

La circulació de l'R3 al nucli de Barcelona es troba interrompuda per una incidència en la infraestructura entre Puigcerdà i la Molina. Segons informa Adif, el seu personal està treballant per resoldre la incidència el més aviat possible i, per ara, s'ha establert un pla alternatiu amb transbords per carretera per als viatgers afectats. A primera hora d'aquest dilluns, una incidència en un tren entre les estacions de Puigcerdà i la Molina ha mantingut interrompuda la circulació durant una estona i s'ha resolt. Posteriorment, però, Adif ha informat d'una nova interrupció per una incidència en la infraestructura.

Més sobre la línia Rodalies 3

Si t'ha interessat llegir Un dilluns amb incidències a la R3 també et podria interessar llegir  Quatre hores de tall a l'R3 entre Planoles i Puigcerdà (veure vídeo adjunt de la incidència del 13/05/23).

Informació d'ACN.

 

Diari de la Neu
Info Jonquera
Premsa Comarcal